Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

КМУ змінив порядок реєстрації безкоштовно переданих конфіскованих транспортних засобів

14 липня 2010, 11:24
714
0
Реклама

Порядок державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів і мопедів з 12 липня 2010 року діє в оновленою редакції.

Безкоштовно передані транспортні засоби, які були конфісковані (на підставі рішення суду) митними органами під час ввезення в Україну, реєструються в ДАІ без сплати митного збору, податків і зборів.

Такі транспортні засоби можуть бути передані міністерствам і іншим центральним органам виконавчої влади на основі п. 12 Порядку обліку, зберігання, оцінки вилученого митними органами майна, відносно якого винесені ухвали суду про конфіскацію, передачі цього майна органам державної старанної служби і розпорядження ним. А також установам охорони здоров'я, освіти, соціального забезпечення, соціального захисту (установам по вихованню сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування), дитячим будинкам, приймальним сім'ям, установам виконання покарань, слідчим ізоляторам, військовим формуванням відповідно до п. 14 Порядку розпорядження майном, конфіскованим за рішенням суду і переданим органам державної старанної служби.

Усі перераховані необхідні за законодавством при ввезенні платежі сплачуються пізніше - у разі зняття транспортного засобу з обліку в ДАІ для їх наступного відчуження.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини