Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сергій Терехин пропонує амністію незадекларованих прибутків

13 липня 2010, 09:00
728
0
Реклама

Допрацьованим проектом (№ 2584) Закону "Про порядок легалізації деяких активів" депутат Верховної Ради Сергій Терехин (фракція БЮТ) пропонує податкову і валютну амністію.

Зокрема, їм додатково запропонована в якості об'єкту оподаткування негативна різниця між отриманими прибутками і витратами упродовж звітного року.

До впровадження вказаного вище оподаткування незадекларованих прибутків автор документу вважає необхідним надати платникові можливість добровільно задекларувати активищо фактично знаходяться в його власності. У разі такої добровільної декларації всяка юридична відповідальність (у тому числі карна) за порушення митного і валютного законодавства, виключаєтьсяпроте платиться держмито і консульський збір за легалізацію іноземних активів.

Проект також пропонує відмінити норми Декрету "Про систему валютного регулювання і валютного контролю", НБУ, що вимагають індивідуальну ліцензію, для відкриття рахунків або придбання активів за кордонома також статті УК і КоАПщо встановлюють відповідальність за неповернення валютної виручки або відкриття рахунків без ліцензії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини