Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ще на один вид держконтролю хочуть накласти мораторій

9 липня 2010, 11:24
1179
3
Реклама

Борис Дейчдепутат від фракції Партії регіонів в парламенті, двома законопроектами запропонував ввести мораторій на перевірки у сфері держнагляду за охороною природного довкілля, і вилучити цю галузь з сфери дії Закону "Про основні начала державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" № 877 - V.

Так, проектом № 6685 передбачається внести зміни Закон "Про внесення змін до деяких законів України по спрощенню умов ведення бізнесу в Україні" і встановити до 1 січня 2011 року мораторій на державний нагляд (контроль) у сфері охорони природного довкілля, екологічної безпеки, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів (землі, надр, поверхневих вод, атмосферного повітря, тваринного і рослинного світу), поводження з відходами (окрім радіоактивних), небезпечними хімічними речовинами.

Проектом № 6676 цей вид держнагляду депутат пропонує додати у передбачений частиною 2 ст. 2 Закони 877 - V перелік стосунків, на які не поширюється основні принципи держконтролю за господарською діяльністю.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини