Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Коаліційні депутати пропонують для Євро-2012 дозволити держзакупівлі у одного учасника

6 липня 2010, 17:13
654
0
Реклама

Особливу процедуру для держзакупівель товарів, робіт і послуг для підготовки і проведення Євро-2012 пропонує на розгляд парламенту депутат Олександр Ефремов (фракція ПР) у своєму проекті № 6652.

Закупівлі цих товарів за засоби, розпорядником яких є спеціально уповноважений центральний орган виконавчої влади по забезпеченню заходів підготовки і проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, згідно зі змінами, регулюватимуться окремим законома не загальними для держзакупівель нормами.

Цим законом виступить Закон "Про організацію і проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року по футболу в Україні"у якому передбачається можливість здійснення держзакупівель за процедурою закупівель у одного учасника без узгодження з уповноваженим у сфері держзакупівель органом. Така процедура передбачає укладення договору про закупівлю після проведення переговорів з учасником.

Проте закупівля вказаних товарів за такою процедурою застосовуватиметься лише після узгодження з органом, уповноваженим на підготовку і проведення Євро-2012.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини