Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бюджетні кошти на розвиток туризму не дістануться посередникам, але офіційні відрядження сплатять

30 червня 2010, 13:24
364
0
Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 23 червня 2010 року № 501 затвердив використання в 2010 році засобів, передбачених Держбюджетом на програми "Фінансова підтримка розвитку туризму" і "Фінансова підтримка створення умов безпеки туристів і розширення туристичної інфраструктури міжнародних транспортних коридорів і магістралей в Україні", відповідно до порядків, затверджених в 2007 році. У зв'язку з цим в останні були внесені зміни.

Відповідно до змін до Порядку використання в 2007 році засобів, передбачених в державному бюджеті для фінансової підтримки розвитку туризму бюджетні кошти спрямовуватимуться також і на оплату витрат, пов'язаних з відрядженнями членів офіційних делегаційсклад яких узгоджується з Віце-прем'єр-міністром України, для участі в заходах по розвитку туризму в Україні і за кордоном.

План заходів по розвитку туризму і план заходів по створенню умов для безпеки туристів і розширення туристичної інфраструктури (у зв'язку зі змінами до того, що відповідає Порядку)по нормах яких витрачатимуться бюджетні кошти, повинні будуть узгоджуватися не лише з Міністерством культури і туризму, але і з Мінфіном. Забороняється направляти держзасоби на придбання товарів і робіт, не пов'язаних з туристичними заходами і на оплату послуг посередників.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини