Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держкомпідприємництва виступив за збереження видачі дозволів у будівництві "на місцевому рівні"

19 квітня 2010, 17:21
450
0
Реклама

Держкомпідприємництва виступив (листом № 4548 від 12 квітня 2010 року) у захист постанови КМУ № 90 від 27.01.2010 г. Відміни останнього домагається Минрегионстрой.

Постановою КМУ № 90 видача документів дозвільного характеру посадовцями Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю передбачалася: для сертифікатів відповідності - в дозвільному центрі по місцю розміщення завершеного будівництвом об'єкту; для дозволу на виконання підготовчих робіт - по місцю проведення підготовчих робіт; для дозволу на проведення будівельних робіт - по місцю здійснення таких.

На думку Держкомпідприємництва, передача повноважень по видачі дозволів на місцевий рівень була позитивно оцінена підприємцями, вона розширює можливості громадян в отриманні документів. Крім того, така процедура сприяє зниженню корупції.

Сказавши своє "ні" відміні Постанови КМУ № 90, Держкомпідприємництва нагадав, що Минрегионстрой, що ратує нині за відміну документу (листом № 12/19-2-22-10-3409адресованим комітету), погоджував свого часу текст Постанови без яких-небудь зауважень.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини