Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адміністрація погранслужбы змінила норми про призначення "своїх" санітарних лікарів

19 квітня 2010, 13:40
184
0
Реклама

Наказом Адміністрації державної пограничної служби № 199 від 19 березня 2010 року внесені зміни в Положення про Державну санітарно-епідеміологічну службу Державної пограничної служби, затверджене наказом Адміністрації № 97 від 19.09.2003 г.

Змінений, зокрема, порядок призначення на посади і звільнення з них посадовців санітарно-епідеміологічних установ Держприкордонслужби, що є військовослужбовцями, а також головних державних санітарних лікарів, підлеглих Адміністрації пограничної служби.

По діючій редакції Положення (зміни доки не набули чинності) кандидатури на посаді санітарних лікарів погранслужбы подаються Главі Держприкордонслужби головним санітарним лікарем Держприкордонслужби за узгодженням з головним державним санврачом України.

З набуттям чинності змін подача кандидатур проводитиметься тим же головним санврачом Держприкордонслужби, але одноосібно. А призначення їх, як і інших посадовців санэпидучреждений погранслужбы, проводитиметься з урахуванням норм Положення про проходження громадянами України військової служби в Державній пограничній службі. Останнє затверджене Указом Президента України № 1115 від 29 грудня 2009 року і передбачає контрактну систему проходження служби.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини