Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скоро в застосунку "Дія" будуть доступні 6 нових послуг

Реклама

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував появу в застосунку "Дія" 6 нових послуг. А саме:

1. Відображення дозволу на зброю. У Дію підтягнуться відомості про зброю, дозволи на неї, а також буде можливість замовити витяг з Єдиного реєстру зброї.
2. еАкциз. Кожен зможе перевірити легальність алкоголю або тютюну через Дію, а вся інформація про продукцію міститиметься в електронній системі.
3. Мультишеринг. Українці зможуть відправляти копії одразу декількох документів, зокрема довідок, у кілька кліків.
4. Сервіси для бізнесу в комплексі е-Підприємець. "Працюємо над цифровізацією декларацій та ліцензій для бізнесу. Наприклад, ліцензії на виконання робіт протипожежного призначення", - пояснив міністр.
5. Повідомлення про проблеми зі зв'язком. "На період знеструмлень - надважлива послуга. Зможете повідомити про відсутність зв?язку, щоб регулятор міг вирішити цю ситуацію", - зазначив
6. Дія.Підпис для юридичних осіб. Зазначається, що це створить нові можливості для бізнесу, значно спростить і прискорить роботу установ та компаній.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше. 

Читайте також: У Дії з'явилися свідоцтва про шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини