Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Дії з'явилися свідоцтва про шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені

Реклама

Мінцифри поінформувало, що в Дії вже доступні свідоцтва про шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені.

Ці документи з'являться в застосунку Дія автоматично. Свідоцтва знадобляться, коли необхідно влаштуватися на роботу, підтвердити зміну прізвища, оформити пільги, аліменти чи отримати допомогу, зауважили в міністерстві.

Окрім цього, у Дію автоматично за податковим номером підтягнеться свідоцтво про народження дитини. Серію та номер документа вводити вручну буде не потрібно. Це розв'яже проблему, коли, наприклад, мама змінює прізвище і свідоцтво дитини через це не підтягується.

Також Дія підтягне свідоцтва про народження вже повнолітніх дітей, а ще свідоцтва для батьків-усиновлювачів та батьків, які змінили прізвище.

Зверніть увагу: свідоцтва підтягуються автоматично, якщо в Державному реєстрі актів цивільного стану громадян є інформація про податковий номер.

Переконайтеся, що користуєтесь оновленою версією Дії, - і свідоцтва будуть завжди під рукою.

Нова LIGA360 - нові фішки для роботи із законодавством:

· Всі види джерел, щоб оцінити контекст: НПА, аналітика, судова практика, новини, реєстри та ін.

· Інноваційні інструменти аналізу: зворотні зв'язки документів 2.0, графічні зв'язки документів, смарт-фільтри та моніторинг надходжень.

Побачте всі переваги в дії, замовивши презентацію.

Як працювати ефективніше й уникати ризиків для твоєї компанії? З рішенням LIGA360. Тільки зараз замовляй на вигідних умовах Special program.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини