Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін скоротив термін явки до ТЦК за повісткою

Реклама

Кабінет Міністрів скоротив термін явки до ТЦК за повісткою. Відповідні зміни до пункту 34 Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період передбачені постановою від 1 жовтня 2024 р. №1134, яка набуде чинності з дня опублікування.

Відповідно до діючої редакції Порядку, день явки за викликом резервіста або військовозобов'язаного до районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки або його відділу чи відповідного підрозділу розвідувальних органів, Центрального управління або регіональних органів СБУ визначається не раніше чотирнадцятого дня від дня надсилання повістки засобами поштового зв'язку рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням про вручення.

Після набуття чинності постановою №1134, відповідний термін визначатиметься:

  • з населеного пункту, що є адміністративним центром області, - протягом семи діб;

  • з інших населених пунктів - протягом десяти діб.

«Гарячі» питання військового обліку для юристів, бухгалтерів, кадровиків та всіх фахівців компанії! З новою LIGA360 зможете без проблем знайти інформацію та контролювати зміни щодо перевірок ТЦК, бронювання працівників та військового обліку на підприємстві. Замовте персональну презентацію прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини