Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Раді пропонують внести зміни до порядку ведення військового обліку

Реклама

В Парламенті зареєстровано законопроєкт № 12066 "Про внесення змін до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" щодо створення та функціонування Єдиного державного реєстру військовослужбовців та до інших законів України щодо удосконалення порядку ведення військового обліку".

Метою цього законопроєкту є:

  • створення єдиної бази даних про військовослужбовців Збройних Сил України та військовослужбовців Державної служби спеціального транспорту;

  • присвоєння єдиного унікального електронного ідентифікатора для однозначної ідентифікації військовослужбовця та використання в єдиній інформаційній системі у сфері національної безпеки та оборони Міноборони, Державному вебпорталі електронних публічних послуг у сфері національної безпеки і оборони, а також для надання публічних (електронних публічних) послуг, в тому числі адміністративних та соціальних послуг військовослужбовцям та членам їх сімей;

  • удосконалення порядку функціонування Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів, шляхом забезпечення інформаційної взаємодії між Електронною системою охорони здоров'я та Єдиним державним реєстром призовників, військовозобов'язаних та резервістів з метою отримання визначених законом відомостей щодо призовника, військовозобов'язаного та резервіста.

Читайте також: Відстрочка від мобілізації для неповнорідних родичів: що зміниться з 7 вересня?

«Гарячі» питання військового обліку для юристів, бухгалтерів, кадровиків та всіх фахівців компанії! З новою LIGA360 зможете без проблем знайти інформацію та контролювати зміни щодо перевірок ТЦК, бронювання працівників та військового обліку на підприємстві. Замовте персональну презентацію прямо зараз.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини