Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд уточнив Порядок ведення Державного реєстру обтяжень рухомого майна

Реклама

25 вересня набрала чинності урядова постанова від 24 вересня 2024 року № 1089, якою внесено зміни до Порядку ведення Державного реєстру обтяжень рухомого майна та Порядку доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Документ ухвалено на виконання Закону № 3840-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення роботи Бюро економічної безпеки України», поінформував Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Передбачено забезпечення членам конкурсної та кадрової комісій, утворених відповідно до статей 15, 19 зазначеного Закону, тимчасового безоплатного доступу до Державного реєстру обтяжень рухомого майна та до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на період проведення конкурсу.

Головні новини вашої галузі - щодня на робочому столі LIGA360. Бачити картину дня ще ніколи не було так просто! Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини