Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Електронний суд: реєстрація кабінету установи та надання довіреностей представникам

Реклама

На сторінці "Електронного суду" у Facebook розміщено роз'яснення щодо реєстрації кабінету установи та надання довіреностей представникам.

Так, для реєстрації кабінету юридичної особи та авторизації необхідно використовувати КЕП керівника підприємства/установи.

"Електронну пошту при первинній реєстрації вказуємо будь-яку. Після успішної реєстрації, в профілі установи заповнюємо обов'язкові поля та натискаємо кнопку «Зберегти зміни». Повноваження керівника підприємства/установи будуть автоматично перевірятися за ЄДР для активації кабінету юридичної особи та при авторизації", - йдеться в поясненні.

Зазначається, що кабінет фізичної особи керівника та юридичної особи об'єднані, а перемикач між профілями доступний в правому верхньому куті (профіль користувача).

З кабінету юридичної особи можливе формування та направлення заяв/клопотань. При цьому, на заяву/клопотання та додатки буде накладено КЕП керівника підприємства/установи. До списку додатків автоматично буде додано витяг з ЄДР, завірений системним КЕП.

Для надання довіреностей представникам установи необхідно:

  • Перейти в розділ Довіреності/Ордери в кабінеті керівника установи;

  • Відкрити документ Виписка з ЄДР;

  • Натиснути кнопку Передоручити;

  • Ввести РНОКПП представника (особа має бути вже зареєстрована в кабінеті ЕС);

  • Обрати необхідні права доступу представника;

  • Натиснути кнопку Підписати.

Читайте також: "Електронний суд": які елементи має містити квитанція про доставку документів користувачу?

Електронний суд: реалізовано функціонал документів виконавчого провадження

Електронний суд: Оновлено підсистему відеоконференцзв'язку

Як юридичному бізнесу отримати перевагу над конкурентами та уникати ризиків? Нова LIGA360 надасть всі інструменти для успіху. Автоматизований legal research законодавства і судової практики, підбір судових кейсів за допомогою  АІ, моніторинг законодавства та правової картини дня 24/7. Тільки зараз для LIGA360 діють вигідні умови Special program. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини