Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відомості про відокремлені підрозділи перенесуть до ЄДР: Мін'юст

Реклама

На виконання пункту 3 урядової постанови від 3 вересня 2024 року № 1004 «Про затвердження Порядку перенесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань відомостей про наявні і зареєстровані філії та представництва юридичних осіб, утворених відповідно до законодавства іноземних держав» 18 вересня 2024 року Міністерство юстиції завершило процедуру отримання наявних реєстрових даних, наявних документів у паперовій формі від Міністерства економіки, Національного банку та наявних реєстрових даних від Державної служби статистики та Державної податкової служби щодо філій та представництв юридичних осіб, утворених відповідно до законодавства іноземних держав, у тому числі представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності (далі - Відокремлені підрозділи).

У разі необхідності державної реєстрації змін до відомостей про Відокремлений підрозділ, державної реєстрації рішення про припинення Відокремленого підрозділу, отримання інших публічних послуг Відокремленим підрозділом, відомості про який ще не перенесено до Єдиного державного реєстру, уповноваженому представнику Відокремленого підрозділу (далі - Заявник) слід звернутися особисто до Міністерства юстиції із заявою (форма 11), документами, передбаченими законодавством.

Прийом документів здійснює Міністерство юстиції за адресою: м. Київ, вул. Є. Сверстюка, буд. 15, 1 поверх, 2 під'їзд.

Графік прийому документів: понеділок - четвер з 8:00 до 17:00, п'ятниця - з 8:00 до 15:45, обідня перерва - з 12:00 до 12:45.

Мін'юст звертає увагу, що при поданні документів заявник пред'являє паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу, передбачений законом.

У разі якщо заявником є іноземець або особа без громадянства, документом, що посвідчує особу, є національний, дипломатичний чи службовий паспорт іноземця або інший документ, що посвідчує особу іноземця або особи без громадянства.

Також за отриманням консультацій та роз'яснень з питань перенесення відомостей про Відокремлений підрозділ до ЄДР можна звертатися до відділу державної реєстрації громадських формувань Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції за телефоном: +38 (044) 233-65-34 та за телефоном call-центру (багатоканальний): +38 (044) 364-23-93 або надсилати звернення на електронні адреси: callcentre@minjust.gov.ua; themis@minjust.gov.ua.

За матеріалами Міністерства юстиції

Хочете оцінити фінансову стабільність бізнес-партнера? Перевірити чи не має він боргів, судових справ? Спробуйте нове рішення LIGA360 від LIGA ZAKON! Всі види джерел для всебічної оцінки контрагентів: реєстри, судові рішення, санкційні списки та медіа. Залиште заявку на презентацію LIGA360 для вашої команди.

Як працювати ефективніше й уникати ризиків для твоєї компанії? З рішенням LIGA360. Тільки зараз замовляй на вигідних умовах Special program.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини