Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Уряді повертаються до ідеї економічного бронювання за критерієм заробітної плати: що планують?

Реклама

Уряд повернувся до ідеї економічного бронювання за критерієм заробітної плати. Про це пише Forbes.

Зазначається, що модель, яка розглядається зараз, має прив'язку до заробітної плати: аби претендувати на економічне бронювання, людина має офіційно отримувати щонайменше 34 500-35 000 грн на місяць.

В dev.ua з посиланням на Forbes повідомили, що зараз розглядають два сценарії.

Перший варіант - окрема процедура, яка дозволить військовозобов'язаним отримати бронювання лише на підставі рівня зарплати. «Це буде окремий механізм, яким може скористатися бізнес, що не підпадає під критерій критичного підприємства», - пояснює автор концепції платного бронювання Дмитро Наталуха.

Другий концепт - критерій заробітної плати додадуть до вже чинної постанови Кабміну №76, за якою бронюються співробітники критичних для економіки підприємств. Наразі, щоб підприємство визнали «критичним», воно має відповідати певним критеріям.

Читайте також: Економічне бронювання: які проблемні питання опрацьовують в Парламенті?

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз'яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні. 

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.   

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини