Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Закон про виплати військовим, які воюють на території рф

Реклама

24 серпня 2024 року в газеті "Голос України" опубліковано Закон "Про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей"", який стосується соцзахисту військових, які беруть участь у бойових діях на території рф, зокрема у Курській області. Закон набрав чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Документ передбачає, що дія Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» поширюється на військових, які беруть участь у бойових діях поза межами України.

«Маємо гарантувати учасникам операції на Курщині, та усіх інших наших дій на території держави-агресора, що вони отримуватимуть абсолютно всі виплати та преференції, які передбачені для передової», - пояснив голова Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич.

Читайте також: Економічне бронювання: які проблемні питання опрацьовують в Парламенті?

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз'яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні. 

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.   

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини