Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін уточнив вимоги до повісток у частині присвоєння унікального QR-коду

Реклама

Внесено зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Про це повідомив Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

"Уточнено вимоги до повісток, сформованих за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів, у частині присвоєння таким повісткам унікального електронного ідентифікатору у вигляді QR-коду, за допомогою якого можна перевірити всю інформацію, зазначену у повістці", - йдеться в повідомленні.

За словами Тараса Мельничука, також визначено:

  • механізм перевірки чинності повісток, сформованих за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів (далі - Реєстру), у тому числі за допомогою електронного кабінету призовника, військовозобов'язаного, резервіста, зокрема, з використанням його мобільного додатка;

  • статус повісток на бланку та повісток, сформованих за допомогою Реєстру (у тому числі у роздрукованому вигляді) та їх юридичної сили;

  • адреси надсилання повістки резервісту або військовозобов'язаному, який уточнив свої персональні дані після завершення 60 днів, відведених законодавством на уточнення своїх облікових даних.

Крім того, уточнено зміст інформації, що міститься в описі вкладення та надсилається разом із повісткою.

Читайте також: Економічне бронювання: які проблемні питання опрацьовують в Парламенті?

Нова LIGA360 змінює все! Єдиний продукт для всієї компанії. Виявляє правові, партнерські, фінансові, санкційні, репутаційні ризики. Допомагає приймати аргументовані рішення, використовуючи силу інформації на 360. Замов презентацію для своєї компанії. 

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.   

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини