Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Києві не буде рекламних конструкцій на транспортних розв’язках

Реклама

У столиці не буде рекламних конструкцій на транспортних розв'язках. Управління з питань реклами КМДА остаточно виграло справу у Верховному Суді щодо недопущення продовження строку дії погоджень на рекламні засоби на мостах. Йдеться про 54 конструкції окремого суб'єкта господарювання. Про це повідомила начальниця Управління з питань реклами КМДА Оксана Поліщук. 

Вона зазначилв, що місто не здійснювало демонтаж конструкцій, які мали чинні документи. "Але після завершення строку їх дії у нас така ж чітка позиція - на місця, де є обмеження згідно з уже чинними вимогами, документи не видають і не продовжують, а конструкції мають бути демонтовані", - заявила Оксана Поліщук.

Зазначається, що майже всі конструкції з мостів на транспортних розв'язках уже демонтовані, і відповідні роботи тривають.

В КМДА нагадали, що Правила розміщення рекламних засобів у Києві передбачають наявність п'яти форматних зон, а також розширення нульової зони, тобто тієї, де реклама не може розміщуватись. До нульової зони віднесені не тільки історичний центр міста, але й транспортні розв'язки, низка парків, бульварів тощо. Реалізуючи вимоги цих Правил, із територій транспортних розв'язок із 2018 року демонтували близько 2 000 конструкцій.

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.    

Читайте також:

Що таке статутний капітал компанії та як він формується?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини