Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнено механізм нарахування зарплат на прифронтових територіях: рішення Уряду

Реклама

Кабінет Міністрів уніс зміни до постанов від 25 квітня 2023 року № 391 і від 25 серпня 2023 року № 928.

Відповідне рішення ухвалено на урядовому засіданні 12 липня, інформує пресслужба Мінреінтеграції.

Зазначені документи стосуються механізму підвищення зарплат працівникам, які працюють в умовах інтенсивних обстрілів на території активних бойових дій (йдеться і про державних службовців, і про працівників державних установ).

У Мінреінтеграції нагадали, що раніше перелік працівників погоджувався з відповідною обласною військовою адміністрацією. Тепер, щоб цей процес відбувався більш оперативно, такий перелік погоджуватимуть районні військові адміністрації.

Вся інформація для державних органів - тепер в єдиному продукті LIGA360. Переглядай зв'язки документів з іншими НПА, судовою, аналітичною, довідковою інформацією. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Читайте також:

Оприлюднено постанову щодо оплати праці держслужбовців системи правосуддя та інших держорганів на основі класифікації посад у 2024 році

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини