Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оприлюднено постанову щодо оплати праці держслужбовців системи правосуддя та інших держорганів на основі класифікації посад у 2024 році

Реклама

5 липня Кабінет Міністрів ухвалив постанову № 794, якою врегулював деякі питання оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя, інших державних органів на основі класифікації посад у 2024 році.

Документ набрав чинності з дня опублікування (9 липня) і застосовується з 1 січня 2024 року.

Передбачено, що оплата праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя у 2024 році, які провели класифікацію посад державної служби, здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 29 грудня 2023 року № 1409 без застосування коефіцієнтів.

Перелік типових посад державної служби в межах рівнів посад, затверджений урядовою постановою № 1409, викладено в новій редакції.

Установлено, що:

    • під час переведення державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя на інші посади державної служби застосовується перелік посад державної служби, що прирівнюються до відповідних підкатегорій, затверджений постановою Кабінету Міністрів від 18 січня 2017 року № 15 "Питання оплати праці працівників державних органів", схема посадових окладів із визначенням коефіцієнтів для державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя з урахуванням категорій, підкатегорій та рівнів державних органів, затверджена урядовою постановою від 24 травня 2017 року № 358, для визначення підкатегорії посади державної служби, необхідної для встановлення рівнозначності посади.

    LIGA360 змінює роботу державних органів. Бачити інформаційну картину дня на 360. Мати всі офіційні джерела під рукою. Ухвалювати ефективні рішення й контролювати ризики. Замов презентацію за посиланням.

    Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Твоя знижка на нову LIGA360 для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

    Залиште коментар
    Увійдіть щоб залишити коментар
    Увійти
    Підпишіться на розсилку
    Головні новини і аналітика для вас по буднях

    Схожі новини