Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін ухвалив постанову щодо централізованого друку повісток

Реклама

Міністерство оборони інформує, що відтепер територіальні центри комплектування та соціальної підтримки зможуть формувати повістки за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів.

Відповідна постанова, ухвалена Урядом, значно зменшить паперове навантаження на ТЦК і централізує процес друку повісток, зауважили в міністерстві. Міністерство оборони та Генеральний штаб ініціювали зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації в особливий період.

Зазначається, що раніше операторам ТЦК доводилося вручну виписувати повістки, що займало багато часу та ресурсів. Тепер цей процес стає централізованим: повістки можна сформувати та роздрукувати за допомогою реєстру Оберіг. Також оператори ТЦК зможуть підписувати повістки за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

Міноборони підкреслює: спосіб оповіщення військовозобов'язаних не змінився - повістки й надалі будуть вручатися особисто або надсилатися засобами пошти.

Нові можливості у новій версії LIGA360! Використовуй максимум функцій для роботи із судовою практикою. Аналізуй правові позиції, подібні рішення, засідання по справі, історію справи. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Читайте також:

Кабмін удосконалив військовий облік осіб до 25 років, які вступають до ЗВО

Отримано штраф від ТЦК: як дізнатися, чи відкрито виконавче провадження?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини