Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 29 червня діють зміни до Правил надання послуг поштового зв'язку в частині надсилання повісток

Реклама

29 червня набрала чинності урядова постанова від 25 червня 2024 року № 747 «Про внесення змін щодо окремих питань оповіщення призовників, військовозобов'язаних та резервістів до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Зокрема, документом доповнено пункт 16 Правил надання послуг поштового зв'язку новим абзацом, згідно з яким повістка або у випадках, передбачених законодавством, інший документ про виклик або оповіщення призовників, військовозобов'язаних та резервістів до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, Центрального управління або регіональних органів СБУ, відповідних підрозділів розвідувальних органів може бути надіслана рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням про вручення.

Відповідні норми щодо оповіщення "рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням про вручення" внесено також до Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів та Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період.

Підсилюй роботу юриста використанням комплексної інформації - з новою LIGA360! Передбачай можливість перемоги у судових спорах, завдяки пошуку подібних рішень на базі позовних вимог. Дізнайся деталі, замовивши презентацію саме для тебе.

Читайте також:

Мобілізація: Кабмін затвердив форму службового посвідчення осіб, які вручатимуть повістки

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини