Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Закон, який остаточно прирівнює електронний проїзний квиток до паперового

Реклама

Сьогодні, 28 червня, набув чинності Закон № 3778-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження електронних квитків на автомобільному та міському електричному транспорті".

Член Комітету ВР з питань транспорту та інфраструктури Олександр Горенюк зазначив, що відповідним Законом електронний квиток для проїзду у транспорті визнається на рівні з паперовими аналогам.

Документ створює умови для роботи автоматизованої системи оплати вартості проїзду в міському пасажирському транспорті у межах однієї з ключових реформ транспортної галузі - впровадження електронного квитка.

Електронний квиток - електронний проїзний документ, інформація в якому зафіксована з дотриманням вимог, встановлених законодавством, у формі електронних даних, включаючи обов'язкові реквізити та відомості, який після реєстрації в автоматизованій системі обліку оплати проїзду надає право пасажиру на одержання транспортних послуг

Про законопроєкт ми писали детальніше тут.

Нова LIGA360 змінює все! Підсилюй роботу юриста використанням комплексної інформації. Використовуй розширені можливості пошуку, аналізу та моніторингу змін правового поля. Замов персональну презентацію менеджера прямо зараз 

Читайте також: Опубліковано Закон щодо недопущення колабораційної діяльності на підприємствах стратегічного значення

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини