Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада попередньо підтримала створення Військової поліції

Реклама

19 червня народні депутати підтримали в першому читанні за основу законопроєкт № 6569-д, який передбачає створення Військової поліції.

Про це повідомив народний депутат від фракції «Слуга Народу» Павло Фролов.

За його словами, Військова поліція буде попереджувати, виявляти та припиняти кримінальні та адміністративні порушення в Міноборони, ЗСУ та Державній спеціальній службі транспорту. Також її завданням стане розшук зниклих безвісти військовослужбовців.

Павло Фролов додав, що Військова поліція буде військовим формуванням з правоохоронними функціями. Вона зможе здійснювати провадження у справах про адміністративні правопорушення, а також вести оперативно-розшукову діяльність.

Зауважимо, що 3 червня було надано висновок Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності (детальніше), проте 5 червня згідно з інформацією в картці проєкту розгляд було перенесено.

Про те, що передбачає зазначений проєкт, детальніше читайте в окремому матеріалі ЮРЛІГИ.

Підсилюй роботу юриста використанням комплексної інформації - з новою LIGA360! Передбачай можливість перемоги у судових спорах, завдяки пошуку подібних рішень на базі позовних вимог. Дізнайся деталі, замовивши презентацію саме для тебе.

Читайте також:

Парламент зробив перший крок до створення Національної установи розвитку: які функції вона виконуватиме

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини