Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Профільний комітет рекомендує Раді ухвалити за основу зміни до ПКУ щодо перегляду ставок акцизного податку на тютюнові вироби

Реклама

Комітет ВР з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував Верховній Раді ухвалити за основу урядовий проєкт Закону № 11090 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок акцизного податку на тютюнові вироби».

Про це поінформував Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Законопроєктом пропонується:

  • визначити грошову одиницю виміру ставки акцизного податку на тютюнові вироби у євро;

  • передбачити особливості порядку обчислення акцизного податку з тютюнових виробів за ставками, вираженими в іноземній валюті;

  • встановити послаблення на період воєнного стану обмеження щодо заходів накопичення обсягів тютюнових виробів на складах перед підвищенням ставок акцизного податку (антифорстолінг) шляхом збільшення установленого розміру середньомісячного обсягу реалізації на митній території України тютюнових виробів з 115 до 120 відсотків.

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Безпека бізнесу: заходи, рекомендації, цікава судова практика

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини