Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкриті джерела vs платні сервіси: чому юристи вкладають кошти в автоматизацію?

29 квітня 2024, 10:35
361
0
Автор:
Реклама

Багато джерел інформації, з якими стикається юрист, наявні у відкритому доступі. Серед них - Офіційний портал Верховної Ради України, Єдиний державний реєстр судових рішень тощо. 

Але чи завжди безкоштовні ресурси закривають потреби юристів? Що робити, коли виникають технічні проблеми в роботі сайтів? Чи доцільно гаяти час і потенційний дохід на рутинні завдання? 

У цій статті розглядаємо, чому юристи обирають для роботи платні сервіси. І чому автоматизація - це не забаганка, а інвестиція в майбутнє.  

ОТРИМАЙТЕ ЗАРАЗ: Знижка 40% на преміум-тариф LIGA 360. Тільки у квітні! 

Пошук подібних судових рішень 

Юристи формують стратегію захисту в суді на основі наявної практики. Пошук подібних судових рішень - це те, без чого неможливо уявити успішний розгляд справи. Але для того, щоб знайти кейси вручну, можуть знадобитися години рутинної роботи. 

Переваги платних сервісів 

Замість того, щоб витрачати час на пошук у відкритих джерелах, спробуйте інструменти в LIGA 360. Платформа відкриває доступ до 113 млн рішень українських судів, і база документів актуалізується щодня.  

Подібні справи можна побачити за кілька секунд: 

  • Відкриваючи будь-яке рішення на платформі, вам буде доступний розділ “подібні справи” в правому меню, 

 

Рекомендуємо матеріали:  

Як знайти подібні судові рішення за пару хвилин: інструкція для юриста 

Правові позиції ВС: зручні інструменти для пошуку  

Сервіси для legal research 

Кожен закон чи НПА ґрунтується на цілому пласті пов'язаних документів. Щоб вручну проаналізувати певний розділ законодавства, юристу можуть знадобитися години. Ситуація ускладнюється, коли нормативно-правову базу потрібно відкрити на певну дату в минулому, проаналізувати попередні редакції тощо. 

Переваги платних сервісів 

LIGA 360 надає функції, що дозволяють ефективно опрацьовувати великі масиви законодавчих даних. 

  • Інтелектуальний пошук - запатентована система, що дозволяє знайти саме ті НПА, які потрібні для роботи. За пошуковими запитами, реквізитами чи сформованими розділами системи. 

  • Графічний пошук - показує результати візуально, у вигляді кластерів документів і схем. 

 

Рекомендуємо матеріали: 

Зворотні зв'язки: як шукати подібні нормативні документи? 

Інтелектуальний пошук в LIGA360: знайдіть потрібний документ вмить 

Моніторинг змін законодавства 

Законодавство України оновлюється дуже стрімко, і ця тенденція стає ще помітнішою в умовах воєнного стану. Тож як встигнути за змінами? Щодня витрачати кілька годин, щоб перевірити офіційні ресурси та повідомлення від законотворців? І навіть тоді юристу доведеться вивчати, в чому ж саме полягає новація, в яких саме частинах закону відбулися зміни. 

Переваги платних сервісів 

Завдяки LIGA 360, ви завжди будете в курсі актуальної правової картини дня: 

  • Роз'яснення експертів про законодавчі новації. Платформа щодня поповнюється аналітичними матеріалами, щоб ви могли знайти відповіді з нагальних питань: мобілізації, бронювання працівників, перевірки держорганів тощо. Рекомендації допоможуть правильно діяти на практиці.  

  • Автоматичний моніторинг певного напряму законодавства / конкретного НПА / статті чи абзацу в НПА. LIGA 360 має гнучку систему налаштувань, що дозволяють оптимізувати моніторинг "під вас”. Вам будуть надходити сповіщення за тими законами, що впливають на вашу компанію та діяльність клієнтів.  

Рекомендуємо матеріал: 

5 завдань юриста, які можна автоматизувати вже сьогодні 

 

Не зважаючи на те, що використання платних сервісів може здаватися зайвою витратою - вона в перспективі дозволяє юристу працювати ефективніше і збільшувати прибуток. Звільняючи руки від рутинних завдань, ви зможете зосередитися на стратегії та формуванню рекомендацій для клієнтів. А всю потрібну інформацію проаналізує LIGA 360. 

Дізнайтеся більше переваг за посиланням. 

LIGA 360. Знай, вирішуй, дій!  

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини