Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АРМА працює над вдосконаленням роботи Єдиного держреєстру активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні

Реклама

Фахівці Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, поінформували, що поліпшують роботу Єдиного державного реєстру активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні: для зручності користувачів у пошуку необхідної інформації.

«Ми продовжуємо здійснювати роботу щодо вдосконалення Реєстру. Відтепер кожен актив, щодо якого здійснюються заходи з управління, має зручний функціонал. Зокрема, посилання на оголошення конкурсу управителів на сайті АРМА та посилання на оголошення про реалізацію арештованих активів в системі «Прозорро.Продажі» з повною інформацією щодо продажу активу», - розповів Станіслав Петров, заступник Голови АРМА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO).

Важливим елементом є те, що у разі придбання Агентством військових облігацій відображатиметься посилання на наказ АРМА та розпорядження Кабінету Міністрів про погодження обсягу придбання таких облігацій.

В Агентстві нагадали, що Єдиний державний реєстр активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, відкрито у 2023 році за ініціативи Голови АРМА Олени Думи. За своєю конфігурацією цей Реєстр є комплексною базою даних про всі активи в Україні, які арештовані правоохоронцями та судами у кримінальних справах. ЄДРАА містить понад 244 000 записів про арештовані активи в усіх кримінальних провадженнях. 68 500 з них передано в управління АРМА.

Де шукати інформацію адвокату з кримінального права? LIGA360 містить понад 16 млн. рішень українських судів у кримінальних справах, судові прецеденти, аналітику й законодавство. А інноваційні АІ-можливості системи допоможуть миттєво спрогнозувати результати вашої справи й виконати legal research. Більше переваг за посиланням.

Скористайтесь спецпропозицією для рішення LIGA 360: Юрист (Преміум). Отримайте максимум інструментів legal research, повну базу законодавства і судової практики, засоби контролю від юридичних ризиків. Замовте зараз з економією 40%.

Читайте також:

Ухвалено Закон про мобілізацію: роз'яснення від ВР щодо основних змін

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини