Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набувають чинності норми експлуатації ж/д транспорту промпредприятий

9 квітня 2010, 09:00
1898
0
Реклама

Правила технічної експлуатації залізничного транспорту промислових підприємствзатверджені наказом Міністерства промислової політики України № 70 від 15 лютого 2010 року, набувають чинності сьогодні.

Правила встановлюють основні положення і порядок роботи залізничного транспорту промислових підприємств і працівників цього транспортуа також норми змісту шляхів, пристроїв і рухомих складів, вимоги до них і до системи організації руху роботи потягу і маневреної, принципи сигналізації.

Документ поширюється на усі підприємства і організації (а також на їх контрагентів)що мають у своєму складі власний залізничний транспорт або фронти вантаження-розвантаження.

Будь-які акти, що стосуються експлуатації, проектування і будівництва шляхів, споруд, рухомих складів (у тому числі, спеціального самохідного, а також технологічного спеціального рухомого складу), що розробляються підрозділами залізничного транспорту підприємств, повинні відповідати набуваючим чинності Правилам.

Усі працівники залізничного транспорту, а також усе, що залучаються до руху, маневрів потягів, вантаження і розвантаження залізничних вантажів, згідно пункту 2.10 Правивє відповідальними за їх порушення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини