Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд визнав поліцейського винним у зловживанні впливом: укладено угоду про визнання винуватості

Реклама

Полонський районний суд Хмельницької області затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та колишнім правоохоронцем, обвинуваченим у зловживанні впливом. Визнав його винним в інкримінованому правопорушенні та призначив узгоджене сторонами покарання - 42500 грн штрафу. Про це повідомила пресслужба суду.

"У ніч на 5 січня 2022 року у м. Полонне на той час начальник відділу патрульної поліції Шепетівського РУП під час телефонної розмови прийняв від співрозмовника пропозицію неправомірної вигоди за вплив на інспектора патрульної поліції. Зранку на картку дружини посадовця надійшло 8000 гривень. За цю суму він мав вплинути на патрульного, аби той не складав адміністративні матеріали щодо відправника неправомірної вигоди про вчинення ним правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП", - йдеться в справі.

Під час досудового слідства прокурор та обвинувачений уклали угоду про визнання винуватості, відповідно до якої останній:

  • щиро розкаявся та погодився на покарання у виді 42500 грн штрафу.

Суд встановив, що угода відповідає вимогам закону, та затвердив її.

Зазначається, що вирок набрав законної сили.

Як спрогнозувати ваші шанси на перемогу в суді? Скористайтеся ІТ-платформою LIGA360. Технології штучного інтелекту проаналізують вашу позовну заяву, щоб ви змогли оцінити перспективність справи й скоригувати аргументи. Деталі за посиланням.

Читайте також: Судовий дайджест 2023 року: важливі рішення Верховного Суду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини