Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міноборони підготувало нову редакцію законопроєкту щодо вдосконалення мобілізації, стару - відкликали

Реклама

Міністерство оборони заявило, що готове вносити на погодження Уряду нову редакцію законопроєкту щодо вдосконалення мобілізації.

Міністр оборони Рустем Умєров повідомив, що нова редакція законопроєкту вже підготовлена - з урахуванням всіх пропозицій, погоджених в робочому порядку з депутатами на засіданнях Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки. 

"Готові виносити його на погодження Уряду в найближчий час. Попередню редакцію законопроекту відкликали", - додав він.

Зазначається, що над мобілізаційним законопроєктом працювали пів року в робочій групі - представники всіх без винятку фракцій Парламенту, команди Міністерства оборони, Генерального штабу та низки інших міністерств та відомств. 
"Після реєстрації законопроекту у парламенті ми разом з командою Міноборони, Головнокомандувачем Залужним, Начальником Генштабу Шапталою брали участь в обговореннях та закритих нарадах. Пояснювали необхідність цього рішення. Почули та врахували всі застереження", - йдеться в повідомленні.

Legal Solution допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням 

Читайте також: Нові правила мобілізації: добірка матеріалів від LIGA ZAKON

Кабмін зареєстрував в Парламенті законопроєкт про зміни в мобілізації

Які пільги передбачено для учасників бойових дій та членів їх сімей?

Облік військовозобов'язаних на підприємстві: про що має знати інхаус-юрист

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини