Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Штат НАБУ буде збільшений на 300 осіб: Рада ухвалила Закон

Реклама

На сьогоднішньому засіданні, 8 грудня, Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» щодо посилення інституційної спроможності Агентства» (законопроєкт № 10203-1). Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Передбачено поетапне збільшення кількості співробітників НАБУ на 300 осіб - з 700 до 1000 осіб, передбачивши, зокрема, збільшення кількості осіб начальницького складу з 500 до 750 осіб.

«Згідно вимоги Єврокомісії, Україна посилює кадровий потенціал НАБУ, зокрема збільшує кількість осіб начальницького складу з метою підвищення ефективності та результативності виконання покладених на НАБУ завдань в частині попередження, виявлення, припинення, розслідування та розкриття корупційних та інших кримінальних правопорушень, віднесених до його підслідності», - пояснив Денис Малюська.

Збільшення чисельності співробітників передбачається шляхом поетапного проведення конкурсу на заміщення додаткових вакантних посад:

  • у 2024 році - на 100 посад;

  • у 2025 році - на 100 посад;

  • у 2026 році - на 100 посад.

Як державному службовцю зручно ознайомитись із правовою картиною дня та контролювати зміни? LIGA360:Органи влади надасть інструменти для моніторингу законодавства та судової практики, дозволить автоматично аналізувати великі обсяги документів. Більше переваг за посиланням 

Читайте також:

Кабмін удосконалив процедуру продажу арештованих активів та унормував їх реалізацію за кордоном

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини