Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нормативи забезпеченості побутовими послугами набули чинності

6 квітня 2010, 13:50
391
0
Реклама

Міністерство економіки України своїм наказом № 252 від 9 березня 2010 року ствердило Нормативи забезпеченості населення побутовими послугами і Порядок їх застосування, діючі з 3 квітня 2010 року.

Міністерство затвердило, зокрема, нормативи кількості робочих місць на підприємствах побутового обслуговування (незалежно від форм власності) на 1000 чоловік по видах побутових послуг в цілому по Україні (незалежно від місцевості) і коефіцієнти їх збільшення для курортних територійа також окремо для міст і регіонів.

Нормативи диференційовані по територіальному розміщенню суб'єктів підприємницької діяльності побутового обслуговування і їх функціональному призначенню, в них враховані особливості надання послуг, прибутки населенняа також охваченность населення побутовими послугами.

Згаданий Порядок призначений для місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування і для суб'єктів підприємницької діяльності у вказаній галузі, може бути застосований підприємствами при маркетинговому плануванні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини