Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Антимонопольний комітет створив Держреєстр змов на торгах

27 листопада 2023, 13:18
436
0
Реклама

Антимонопольний комітет України на своєму засіданні 23 листопада прийняв розпорядження «Про затвердження Порядку ведення і доступу до Державного реєстру суб'єктів господарювання, притягнутих до відповідальності за вчинення порушення, яке передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, аукціонів, конкурсів, тендерів». Про це повідомила прес-служба АМКУ.

Відповідним документом встановлено:

  • обсяг відомостей, які публікуються у Реєстрі;

  • процедуру ведення Реєстру, зокрема, порядок та строки наповнення, оновлення інформації;

  • процедуру оприлюднення інформації в Реєстрі;

  • процедуру вилучення інформації з Реєстру;

  • процедуру доступу до Реєстру, у тому числі, отримання витягів з нього.

Відомості до цього Реєстру вносяться на підставі рішень органів Комітету про притягнення до відповідальності за вчинення порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, аукціонів, конкурсів, тендерів.

В АМКУ нагадали, що замовник приймає рішення про відмову учаснику в участі у процедурі закупівлі та зобов'язаний відхилити тендерну пропозицію учасника або відмовити в участі у переговорній процедурі закупівлі в разі, якщо суб'єкт господарювання (учасник) протягом останніх трьох років притягувався до відповідальності за вищевказане порушення.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: АРМА відкрило доступ до Реєстру арештованих активів

АРМА приєдналося до платформи Європолу для розшуку активів за кордоном

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини