Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АРМА приєдналося до платформи Європолу для розшуку активів за кордоном

Реклама

Завдяки приєднанню до мережевої платформи Європолу SIENA, Національне агентствоз розшуку та менеджменту активів отримано швидкий і надійний спосіб обміну інформацією з офісами з розшуку активів країн ЄС. Про це повідомила прес-служба АРМА.

"Станом на сьогодні всі технічні передумови для приєднання забезпечено, фахівці АРМА завершили практичний курс з основ безпечного обміну інформацією на платформі, тож Агентство стало її повноцінним учасником", - йдеться в повідомленні.

SIENA, як інструмент у протидії кримінальним правопорушенням, розроблено Європолом з метою поліцейської співпраці між державами-учасницями ЄС та третіми країнами, з якими Європол має меморандуми про співпрацю, у боротьбі з тероризмом, незаконним обігом наркотиків та іншими міжнародними злочинами.

Зазначається, що мережевий додаток SIENA значно пришвидшить надання спеціалістами АРМА необхідної інформації правоохоронним органам України щодо активів фігурантів кримінальних проваджень за кордоном з метою їх подальшого арешту та конфіскації.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: Уряд призначив голову Державної міграційної служби

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини