Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мін'юст затвердив Дорожню карту у сфері банкрутства

Реклама

26 вересня 2023 року Міністерство юстиції наказом № 3427/5 затвердило Дорожню карту щодо діяльності з розбудови потенціалу для підтримки впровадження Кодексу України з процедур банкрутства.

Дорожня карта - це документ, підготовлений Міністерством юстиції, в якому викладено узгоджену позицію ключових стейкхолдерів у сфері банкрутства/неплатоспроможності щодо цілей і ключових завдань діяльності з розбудови ефективних механізмів врегулювання виконання зобов'язань через застосування процедур банкрутства на наступні три роки.

У міністерстві зауважили, що Дорожня карта направлена на формування і реалізацію державної політики у сфері банкрутства/неплатоспроможності відповідно до кращих міжнародних порівняльних практик та принципів Європейського Союзу, посилення торговельно-економічних відносин і подальшої європейської інтеграції України.

Документом визначено шість розділів із визначенням цілей і завдань, які мають бути досягнуті і виконані.

У міністерстві звернули увагу, що зазначена Дорожня карта може бути переглянута у разі зміни потреб чи пріоритетів ключових стейкхолдерів.

Витрачаєш багато часу на аналіз законодавства? Спробуй найзручніші інструменти legal research в LIGA360. Миттєвий пошук серед мільйонів документів. Для кожного НПА - пов'язана аналітика, законодавство та судові справи. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Читайте також:

Визначено вимоги до корпоративного секретаря акціонерного товариства: рішення НКЦПФР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини