Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До Єдиного порталу повідомлень викривачів підключено Нацполіцію та Державне бюро розслідувань: НАЗК

Реклама

Раніше ми писали, що Національне агентство з питань запобігання корупції з 6 вересня 2023 року запустило Єдиний портал повідомлень викривачів (далі - Портал), на якому громадяни можуть повідомляти про факти корупції, які їм вдалося зафіксувати.

До Порталу підключено Національну поліцію України та Державне бюро розслідувань. Раніше доступ до Порталу отримали Національне агентство з питань запобігання корупції та Національне антикорупційне бюро. Про це повідомила прес-служба НАЗК.

"Відтепер працівники цих органів зможуть повідомляти на спеціальному ресурсі про ті факти корупції, які їм вдалося зафіксувати", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що протягом 60 днів від запуску Порталу буде підключено міністерства, центральні органи виконавчої влади зі спеціальним статусом, обласні державні (військові) адміністрації. Протягом 90 робочих днів - Апарат ВРУ, Секретаріат Кабінету Міністрів, Офіс Президента, апарати (секретаріати) РНБО, ЦВК, Рахункової палати, КСУ, державні компанії тощо. Далі - обласні, міські, сільські та селищні ради.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: АРМА відкрило доступ до Реєстру арештованих активів

АРМА приєдналося до платформи Європолу для розшуку активів за кордоном

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини