Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд конфіскував квартиру посадовиці львівської митниці, яка не змогла довести, що набула її чесно

Реклама

За матеріалами Державного бюро розслідувань Вищий антикорупційний суд конфіскував у посадовиці митного поста «Львів - Північний» Галицької митниці квартиру у середмісті Львова. Про це повідомила прес-служба ДБР.

"Квартиру у понад 100 квадратних метрів, що вартувала на момент придбання у 2020 році 1,86 млн грн, суд визнав необґрунтованим активом, який підлягає конфіскації", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що працівники ДБР та прокурори зібрали достатньо доказів для звернення до суду щодо конфіскації.

Посадовиця вказала у декларації, що квартиру отримала у подарунок від матері. Однак аналіз майнового стану та доходів сім'ї чиновниці показав, що вона не мала фінансової можливості придбати цю квартиру.

LIGA360 дає змогу перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Хочеш виграти рік безоплатного доступу до LIGA360:Нотаріус? Придбай рішення до 14 вересня - бери участь в розіграші. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Комплаєнс-перевірка: що це таке та як до неї підготуватись

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини