Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закон щодо створення Державного реєстру санкцій набрав чинності

Реклама

29 липня набрав чинності Закон № 3223-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування санкцій», крім підпункту 2 пункту 3 розділу I цього Закону, який вводиться в дію з дня початку функціонування Державного реєстру санкцій, але не пізніше шести місяців з дня набрання чинності цим Законом.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила законодавчий акт 13 липня, Президент підписав його 26 липня, а офіційне опублікування відбулося 28 липня.

Ухваленим документом вносяться зміни до Закону «Про санкції», які передбачають створення Державного реєстру санкцій з метою надання публічного доступу до актуальної та достовірної інформації про всіх суб'єктів, щодо яких застосовано персональні санкції відповідно до цього Закону. Також передбачаються зміни до статті 5-1 Закону «Про санкції», які встановлюють спеціальний строк звернення із заявою до суду.

Нотаріальна палата України проаналізувала ухвалений Закон. Детальніше про це можна дізнатися тут.

Шукаєте ІТ-рішення для нотаріальних завдань? LIGA360 створена для ваших актуальних потреб. Аналізуйте законодавство, перевіряйте клієнтів, стежте за правовою картиною дня. Замовляйте LIGA360:Нотаріус за посиланням.

Читайте також:

27 липня набрав чинності Закон про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини