Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набули чинності закони про скасування ПДВ та ввізного мита на комплектуючі для дронів

Реклама

Сьогодні, 22 червня, набули чинності закони, які звільняють від оподаткування та ввізного мита компоненти для виробництва та ремонту безпілотних систем:

  • Закон № 3123-IX "Про внесення зміни до підрозділу 2 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з ввезення товарів для потреб виробництва та/або ремонту безпілотних систем";

  • Закон № 3124-IX "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо звільнення від оподаткування ввізним митом окремих товарів оборонного призначення, товарів для потреб виробництва та/або ремонту безпілотних систем".

"Тепер імпортерів звільняють від оплати матеріалів, вузлів, агрегатів, устаткування та комплектуючих для БПЛА на час воєнного стану", - повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Про ці документи ми також писали тут.

Як зручно стежити за правовою картиною дня? LIGA360 стежитиме за законодавчими змінами для тебе. Налаштуй свій моніторинг вже сьогодні.

Читайте також: Коли бронювання військовозобов'язаного не звільняє його від військової служби під час воєнного стану: рішення ВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини