Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Товари для виробництва та ремонту безпілотників звільнено від оподаткування

Реклама

Народні депутати ухвалили законопроєкти № 9275 та № 9276, які звільняють від оподаткування та ввізного мита компоненти для виробництва та ремонту безпілотних систем.

Про це повідомив один з ініціаторів законопроєкту, народний депутат від фракції «Слуга Народу», голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

За його словами, законопроєкт № 9275 скасовує сплату ПДВ при ввезенні в Україну комплектуючих для безпілотних систем. Ця норма діятиме до припинення або скасування воєнного стану.

Законопроєкт № 9276 тимчасово звільняє від сплати ввізного мита складові для виробництва або ремонту безпілотних систем. Він також буде чинним лише на період дії воєнного стану.

«Ці законопроєкти допоможуть забезпечити українську армію достатньою кількістю безпілотних систем як ввезених, так і вироблених на митній території України», - зазначив Данило Гетманцев.

За повідомленням партії "Слуга народу"

Як зручно стежити за правовою картиною дня? LIGA360 стежитиме за законодавчими змінами для тебе. Налаштуй свій моніторинг вже сьогодні.

Читайте також:

Рада погодила введення санкцій проти Ірану на 50 років

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини