Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вкладники збанкрутілих банків зможуть подати заяву на відшкодування вкладу через Дію

Реклама

Вкладники збанкрутілих банків зможуть подати заяву на відшкодування вкладу у кілька кліків в Дії. Про це повідомила пресслужба Мінцифри.

Зазначається, що незабаром українці зможуть у кілька кліків подати заяву про відшкодування вкладів, перевірити, яку суму їм мають виплатити, і отримати кошти на вже наявний або новий рахунок єПідтримка в одному з банків-агентів Фонду.

"Вклади фізичних осіб, зокрема, і фізичних осіб-підприємців, в усіх банках України під захистом Фонду гарантування вкладів. Якщо якийсь із банків збанкрутів, вкладники отримують гарантоване їм відшкодування у сумі повного розміру вкладу та нарахованих відсотків", - йдеться в повідомленні.

В Мінцифри нагадали, у квітні минулого року Верховна Рада прийняла Закон № 2180-IX, який гарантує українцям 100% відшкодування всіх вкладів під час воєнного стану та трьох місяців з дня його припинення.

Попередьте незаконні дії з об'єктами нерухомості та діяльність "чорних реєстраторів". Налаштуйте моніторинг в SMS-Маяк та отримуйте сповіщення про будь-які дії щодо майна компанії. Деталі за посиланням.

Читайте також: На порталі Дія доступний розділ «Моє будівництво» в кабінеті громадянина

5 нових послуг з усиновлення з'явились в Дії

Приватні електронні системи відтепер можуть автоматично отримувати дані з ЄДЕССБ: Мінцифри

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини