Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Представники Міжнародного кримінального суду відвідали Херсонщину та почали розслідування підриву ГЕС

Реклама

Представники Міжнародного кримінального суду відвідали Херсонщину та розпочали розслідування підриву Каховської  ГЕС. Про це у своєму зверненні зазначив Президент Володимир Зеленський.

Раніше ми писали: Україна звернулася до Міжнародного суду в Гаазі через підрив ГЕС

"Дуже важливо, що представники міжнародного правосуддя на власні очі побачили наслідки цього російського теракту та самі почули, що російський терор продовжується. І продовжується ще максимально цинічними та жорстокими обстрілами затопленої території, території евакуації", - сказав Президент.

Він вказав, що українська сторона вже сприяє та буде надалі сприяти максимально незалежному та об?єктивному розслідуванню Міжнародним кримінальним судом. Зазначається, що усі правоохоронці та інші інституції максимально долучені до цього процесу.

"Повний доступ до уражених територій, до свідків, до всієї інформації та доказів. Це розслідування дуже важливе для безпеки всього світу", - наголосив Володимир Зеленський.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також:

Європарламент визнав рф державою-спонсором тероризму

Парламентська асамблея НАТО визнала рф країною-терористом

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини