Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обов'язок реєстрації е-кабінету в ЄСІТС правниками: Комітет ВР виключив таку вимогу для ФОП в рекомендованій редакції проєкту

Реклама

Комітет ВР з питань правової політики під час засідання 24 травня переглянув висновки Комітету від 03 квітня 2023 року та від 19 квітня 2023 року до законопроєкту № 7574-д про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов'язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі представниками правничих професій, юридичними особами та фізичними особами - підприємцями, прийнятого за основу Верховною Радою 4 листопада 2022 року.

"З метою виключення із законопроекту положень, які передбачають обов'язковість реєстрації електронного кабінету в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі) для фізичних осіб-підприємців, Головою Комітету запропоновано врахувати окремі правки, подані суб'єктами законодавчої ініціативи", - йдеться в повідомленні на сайті ВР.

Обговоривши положення законопроєкту та внесені пропозиції, Комітет вирішив оновити редакцію законопроєкту та рекоментувати ВР прийняти його в другому читанні та в цілому у запропонованій редакції.

Детальніше про законопроєкт ми писали тут.

Отримуй максимум інформації для ухвалення юридичних рішень. Усе законодавство й судова практика, аналітика й правова картина дня - є у рішенні LIGA360:Юрист. Замов прямо сьогодні.

Читайте також:

Обов'язкова реєстрація офіційних електронних адрес в ЄСІТС: оцінка законопроекту 7574 від практика

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини