Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент підписав Указ про введення санкцій проти 220 юросіб та 51 фізособи

Реклама

Президент Володимир Зеленський Указом №307/2023 увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 27 травня 2023 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Санкції на 10 років введено щодо 220 компаній і 51 фізичної особи.

"Це підприємства ВПК та дотичні російські компанії. Підприємства, що обслуговують війну. І особи, через яких відбувається управління цими компаніями.

Не всі з них діють на території держави-терориста, деякі - в інших країнах. Але глобальний тиск отримають усі. Крок за кроком ми збираємо повні дані про всіх, хто працює на агресію - прямо чи опосередковано. Кожна така особа буде заблокована, і наші українські санкції або вже синхронізовані, або будуть синхронізовані із санкціями вільного світу", - зазначив Володимир Зеленський у зверненні 27 травня.

Читайте також: Президент підписав Указ про введення санкцій проти 116 фізичних та юридичних осіб, причетних до примусового вивезення українських дітей до рф

Президент підписав Указ про введення санкцій проти 164 фізосіб та 85 юросіб, пов'язаних із засновником «ПВК Вагнера»

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. Система CONTR AGENT покаже дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,5 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Оцініть переваги CONTR AGENT прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини