Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд виніс вирок за несанкціоноване поширення інформації про розташування ЗСУ

Реклама

22 травня 2023 року Чернігівським районним судом оголошено вирок у кримінальному провадженні по обвинуваченню громадянки Д. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 114-2 КК України (Несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану). Про це повідомила прес-служба суду.

Обвинувачена за грошову винагороду на регулярній основі надавала через месенджер представнику військових підрозділів зс рф відомості щодо переміщення, руху та розташування Збройних Сил України та інших військових формувань.

Громадянка Д. визнала себе винною, щиро розкаялася, засудивши свій вчинок.

Суд визнав Д. винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 114-2 КК України, та призначив їй покарання із застосуванням ч. 1 ст. 69 КК у виді позбавлення волі на строк 6 років.

Зазначається, що наразі вирок ще не набрав законної сили.

Шукаєш судові рішення, що посилаються на певну статтю чи фрагмент НПА? Спробуй LIGA360 для юриста та адвоката. Дізнайся про всі переваги системи за посиланням.

Читайте також: ВС залишив без змін покарання жінці, яка виправдовувала збройну агресію рф проти України: 3 роки позбавлення волі

Суд призначив чоловікові довічне позбавлення волі за держзраду

Яке покарання чекає на колаборантів: роз'яснення суду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини