Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВС готує законопроєкт, покликаний забезпечити надійне функціонування правоохоронної системи

Реклама

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко провів робочу зустріч з представниками відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні (INL), інформує Урядовий портал.

На зустрічі він повідомив, що за дорученням Президента у МВС готують об'ємний документ, метою якого є формування нового безпекового середовища в країні.

Міністр розповів, що сьогодні в Україні формується комплексний стратегічний план реформування нашої системи правопорядку - усіх правоохоронних органів та прокуратури.

«Уряд вже готує план практичних заходів під цю стратегію. Ми вже також напрацьовуємо свої пропозиції. Це буде достатньо об'ємний документ, бо наші правоохоронні органи мають ефективно реагувати на ті виклики, які будуть після війни. Також Міністерство внутрішніх справ готує проект закону, який забезпечить надійне функціонування правоохоронної системи і забезпечить саме безпеку наших громадян після війни», - зауважив Ігор Клименко.

За результатами зуcтрічі сторони домовилися про співпрацю та про подальші консультації. Зокрема, Міністр запевнив американських колег INL, що вже за два тижні їм представлять напрацювання МВС у формуванні безпекового середовища.

У МВС нагадали, що комплексний стратегічний план реформування нашої системи правопорядку, схвалений Президентом, має на меті дати відповідь на питання, яку Україну після війни ми будуємо (детальніше).

«Кожен елемент державної системи - органи правопорядку передусім - мають працювати так, щоб люди реально відчували безпеку й захищеність. Правоохоронці та система прокуратури - ключові в цьому», йдеться в повідомленні МВС.

Майбутнє юридичного ринку вже тут! Спробуйте перше рішення для українських юристів LIGA360, яке поєднало весь обсяг судової практики та законодавства - та аналізує їх за технологіями великих даних. Ухвалюйте максимально інформовані правові рішення з LIGA360.

Читайте також:

З 11 травня отримати послуги у сервісних центрах МВС можна із закордонним паспортом

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини