Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комітет Європарламенту схвалив продовження скасування мит для України ще на рік

Реклама

Комітет з міжнародної торгівлі Європейського парламенту погодив продовження ще на рік скасування дії ввізних мит ЄС на український експорт з метою підтримки української економіки. Про це йдеться на сайті Європарламенту.

Члени Комітету з міжнародної торгівлі схвалили пропозицію поновити призупинення імпортних мит, антидемпінгових мит і гарантій на український експорт до Європейського Союзу ще на один рік на тлі загарбницької війни росії, яка перешкоджає можливості України торгувати з рештою світу.

Призупинення тарифів стосується фруктів і овочів, на які поширюється система вхідних цін, а також сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки, що підлягають тарифному квотуванню.

Відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС з 1 січня 2023 року промислова продукція підпадає під нульове мито, тому її не включено до нової пропозиції.

А ви впевнені у зв'язках бізнес-партнерів? Перевірити наявність російського і білоруського сліду компаній допоможе CONTR AGENT у LIGA360. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Читайте також: Європарламент визнав рф державою-спонсором тероризму

Парламентська асамблея НАТО визнала рф країною-терористом

Україна отримала статус кандидата в члени ЄС: що це означає?

Вступ України до ЄС: переваги для громадян та бізнесу

Європейський Союз скасував мита на українські товари: Мінекономіки

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини