Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Витяг про несудимість можна отримати в Дії

Реклама

Українці можуть отримати витяг про несудимість у кілька кліків у Дії.

Нова послуга доступна в застосунку Дія для всіх користувачів, які досягли 14 років, повідомило Міністерство цифрової трансформації.

«Команда Мінцифри продовжує цифровізувати найпопулярніші держпослуги. Витяг про несудимість - один із найзатребуваніших документів у країні. Щорічно його отримують близько 1 млн українців. Тепер документ можна одержати в Дії. Ми автоматизували процес підготовки витягу та зробили його максимально зрозумілим і швидким, щоб українці могли користуватися зручною онлайн-послугою», - зазначив Віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Витяг про несудимість потрібен у багатьох життєвих ситуаціях: зокрема, щоб влаштуватися на роботу, усиновити дитину, взяти участь у тендері чи стати на облік у ТЦК і СП.

Тепер витяг можна отримати швидко та зручно в застосунку Дія. Якщо інформація про вас є в центральній базі даних та не потребує додаткової перевірки, дані підтягнуться з реєстрів і витяг сформується автоматично.

Щоб отримати витяг про несудимість у Дії, потрібно:

  • у застосунку перейти в розділ Послуги;

  • вибрати Довідки та витяги - Витяг про відсутність судимості;

  • вибрати тип та мету запиту;

  • заповнити дані про себе;

  • надіслати запит.

Майбутнє юридичного ринку вже тут! Спробуйте перше рішення для українських юристів LIGA360, яке поєднало весь обсяг судової практики та законодавства - та аналізує їх за технологіями великих даних. Ухвалюйте максимально інформовані правові рішення з LIGA360.

Читайте також:

Кабмін ухвалив постанову про використання Платформи реєстрів: як це позначиться на житті українців

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини