Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокати, нотаріуси, юрособи та ФОП повинні будуть зареєструвати е-кабінет в ЄСІТС: Комітет ВР рекомендує прийняти проект у цілому

Реклама

Комітет ВР з питань правової політики рекомендує прийняти в другому читанні та в цілому у редакції, запропонованій Комітетом законопроєкт № 7574-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов'язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі представниками правничих професій, юридичними особами та фізичними особами-підприємцями". Про це повідомила прес-служба Апарату ВР.

Зазначається, що до положень законопроекту суб'єктами законодавчої ініціативи було подано 278 поправок і пропозицій. З урахуванням запропонованих Комітетом пропозицій, до другого читання підготовлено Порівняльну таблицю, яка містить 353 поправок і пропозицій, за результатом розгляду яких пропонується 157 поправки врахувати (в тому числі врахувати частково, врахувати редакційно), 196 поправок відхилити.

Детальніше про законопроєкт ми писали тут.

Отримуй максимум інформації для ухвалення юридичних рішень. Усе законодавство й судова практика, аналітика й правова картина дня - є у рішенні LIGA360:Юрист. Замов прямо сьогодні.

Читайте також:

Обов'язкова реєстрація офіційних електронних адрес в ЄСІТС: оцінка законопроекту 7574 від практика

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини