Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

31 березня набуде чинності Закон «Про медіа»

Реклама

31.03.2023 набирає чинності Закон України «Про медіа» № 2849-IX. Про це повідомила прес-служба Південного міжрегіонального управління Мін'юсту(м. Одеса).

Зокрема, частину першу статті 3 Закону «Про виконавче провадження», якою визначено перелік рішень, що підлягають примусовому виконанню, доповнено пунктом 11 такого змісту:

«11) рішень Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про застосування заходів реагування у вигляді штрафу».

Згідно з частиною другою статті 101 Закон «Про медіа», рішення Національної ради про застосування заходу реагування у вигляді штрафу є виконавчим документом, що підлягає примусовому виконанню у порядку, визначеному Законо "Про виконавче провадження".

У випадку оскарження такого рішення в судовому порядку рішення Національної ради про застосування заходу реагування у вигляді штрафу набуває статусу виконавчого документа після набрання судовим рішенням законної сили.

Детальніше про документ ми писали тут.

Читайте також: Президент підписав Закон «Про медіа»

Пришвидшити підготовку договору допоможе Contractum від LIGA360. Готові шаблони, автоматична перевірка тексту й ризиків. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини